Стана ясно кой съдия ще ръководи срещата Левски - Черно

...
Стана ясно кой съдия ще ръководи срещата Левски - Черно
Коментари Харесай

Сватбата надува свирката на Левски - Черно море

Стана ясно кой арбитър ще управлява срещата Левски - Черно море от 7-ия кръг на шампионския плейоф в Първа лига. Наряд за мача, който е на 12 май (неделя) от 19 часа на стадион " Георги Аспарухов ", получи един от интернационалните ни съдии Ивайло Стоянов-Сватбата.

Дербито ЦСКА-София и Лудогорец на стадион " Българска войска " е поверено на различен интернационален рефер - Георги Кабаков. Двубоят е на 11 май (събота) от 20:15 часа.

Шампионите имат преднина от три точки пред " алените ", които се нуждаят от победа с две попадения, с цел да излязат на върха в класирането.

Както е известно, Кабаков, който е арбитър номер едно на България за 2015 година, беше осъден през декември 2017 година, точно след мач на " Армията " сред " алените " и " зелените ". Тогава домакините отстраниха с 2:1 първенците на 1/8-финалите за Купата на България. Николай Бодуров откри резултата в 9-ата минута, а Козмин Моци изравни в 34-ата минута от дузпа. Редовното време приключи 1:1, а при започване на първото продължение Кирил Десподов вкара втори и надвит гол за " алените ".
По време на срещата обаче имаше много неверни отсъждания, като анулиран гол, спестени червени картони и други След срещата и двете страни имаха искания към рефера.

Именно заради това той беше осъден за два мача, а това наказване му костваше и премията - " Най-добър рефер на България за 2017 година ". Пловдивчанинът се завърна напролет на 2018 година в срещата Дунав (Русе) - ЦСКА-София (0:2), след който отнесе още три мача наказване, защото зачете. гол с ръка на гостите и спести червен картон на Божидар Чорбаджийски за удар без топка.

Първа шестица

11 Май 2019 година Събота 17:30 ч.
ПФК Ботев - ПФК Берое

Горско стопанство:    Волен Валентинов Чинков    АС1:    Мартин Руменов Ангелов    АС2:    Красимир Владимиров Миланов
4-ТИ:    Георги Николов Николов      
СН:    Кирил Манолов Лозанов     
 
11 Май 2019 година Събота 20:15 ч.
ПФК ЦСКА-София - ПФК Лудогорец 1945

Горско стопанство:    Георги Николов Кабаков    АС1:    Мартин Веселинов Маргаритов    АС2:    Диян Христов Вълков
4-ТИ:    Радослав Петров Гидженов    
СН:    Костадин Ангелов Гергинов     
 
12 Май 2019 година Неделя 19:00 ч.
ПФК Левски - ПФК Черно море

Горско стопанство:    Ивайло Иванов Стоянов    АС1:    Мирослав Максимов Иванов    АС2:    Драгомир Руменов Милев
4-ТИ:    Николай Йорданов Колев      
СН:    Евгени Тодоров Геров     

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР