Стана ясно кой е загиналият младеж от Врачанско в адското

...
Стана ясно кой е загиналият младеж от Врачанско в адското
Коментари Харесай

Ето кой е загиналият младеж край Троян

Стана ясно кой е починалият юноша от Врачанско в адското меле край Троян.

Зверската злополуката, която лиши живота на 22-годишното момче от село Зверино, е станала в среднощ на 18 февруари, написа bulnews.bg.

Малко след трагичния случай стана ясно, че починалият е Владислав Георгиев. Той е на 22 години и е роден в мездренското китно селце.

Според негови другари и познати, той бил положително момче и с голямо сърце, постоянно помагащо, с какво може на близките. 

Във съдбовната нощ Влади, както го наричали всички, пътувал дружно с двама свои другари – 24-годишният Николай Филчев и още един юноша на 27 години. Към момента не е ясно накъде били тръгнали момчетата, само че най-вероятно се прибирали от ваучър. След злополуката пристигналите на местопроизшествието служители на реда са тествали двамата младежи за алкохол, като дрегерът отчел над 1.2 промила при всеки от тях.

По неофициална информация, притежател на БМВ-то е Николай и точно той седял зад кормилото му във съдбовната нощ. Той е родом от Мездра, а родителите му имат магазини за обувки в железничарското градче и в центъра на Враца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР