Стана ясно кой е третият младеж от катастрофата с Милен

...
Стана ясно кой е третият младеж от катастрофата с Милен
Коментари Харесай

Лъчезар Иванов: Синът ми от първия ми брак е избягалият младеж от катастрофата с Милен Цветков

Стана ясно кой е третият юноша от злополуката с Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва.

Припомняме, през вчерашния ден известният водещ беше затрит и умря на път за болничното заведение от дрогирания 22-годишен Кристиан Николов. В колата с Кристиан са били още неговата другарка и юноша, който избяга от местопроизшествието. Депутатът от ГЕРБ доктор Лъчезар Иванов даде изявление за Пик и призна, че избягалият юноша е неговият наследник от първия му брак - Георги. Ето какво сподели националният представител:

- Д-р Иванов, правилно ли е, че вашият наследник се е возил в колата дружно с килъра на Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва - Кристиан Николов?

- Да, по този начин е, извънредно е, само че е истина. Аз самият съм в потрес, тъй като научих безусловно доскоро. Обадиха ми се от полицията, че самичък е пристигнал да свидетелства, откакто в началото е избягал и е бил в потрес. Първо желая да изкажа съболезнованията си към околните и фамилията на Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. Страхотен публицист и човек. Искам да кажа на околните му, че въображаемо съм в тях в този отблъскващ миг. Трагедията е такава, че думите са слаби да я опишат.

Удължиха ареста на дрогирания водач, умъртвил Милен Цветков

Аз съм разведен от повече от 10 години. И до през днешния ден повеждам правосъдни каузи с някогашната ми брачна половинка за нашия наследник, който живя и отрасна при нея. Той не живее с мен, чуваме се един път или два пъти годишно на рождени дни. Ако той се сети да ми честити рождения ден, несъмнено... Не поддържаме никаква връзка. Това, несъмнено, не ме оправдава, аз съзнавам своята морална виновност.

- Каква е вашата виновност?

- Най-малкото, че не съм положил задоволително грижи синът ми да не попада в такава другарска среда, да поддържа връзка с такива хора.

- А той бил ли е дрогиран, както Кристиян?

- Синът ми е състезател, културист. Не го позволявам. Най-малкото, в случай че е бил дрогиран, е нямало да има сили да избяга от злополуката.

- А за какво е избягал?

- Не знам, и на мен ми е необикновено. Сигурно се е уплашил.

- Ще ходите ли в полицията да го видите?

- Не, няма да отида. Настоявам към него да се постъпи с цялата суровост на закона. Ако се реши, че има някаква виновност, да бъде осъден. Независимо кой е татко му.

Арест и за майката на 22-годишния джигит, предизвикал гибелта на Милен Цветков

- Защо ни потърсихте?

- За да се избегнат всевъзможни спекулации и внушения, че нещо се прикрива, тъй като е наследник на народен представител от ГЕРБ. Обадих ви се незабавно откакто научих. Искам да има цялостна бистрота, идентична правдивост за всички. Държа аз първи, персонално, да уведомя обществото, че става дума за моя наследник и никой от властта не прикрива нищо поради мен. Бащата да приказва и да поеме удара - по този начин е най-честно...
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР