Стана ясно кой е простреляният пред дома си в кв.

...
Стана ясно кой е простреляният пред дома си в кв.
Коментари Харесай

Стана ясно кой е простреляният в Хасково

Стана ясно кой е простреляният пред дома си в кв. “Каменни” в Хасково. това е 33-годишният състезател Тургай Сали. Полицията блокира целия град в неделя при издирването на причинителя.

В 1,15 ч след среднощ са получени два сигнала за стрелбата на тел. 112. Единият е от другар на Тургай, който е бил с него пред дома му, а другият - от инцидентен жител. Мъж с черни облекла и без маска е прострелял с два патрона в седалището Тургай Сали и е избягал от мястото на престъплението. Пострадалият е отведен в незабавното поделение на болничното заведение в Хасково, а по-късно е откаран в Пловдив, с цел да му създадат интервенция. Разпитан е от криминалистите и е дал изложение на стрелеца.

Тургай Сали е търговец на хранителни добавки по фитнесите и спортните зали в Хасково. Няма досие в полицията. Известен е с белия си мерцедес и със спортната си активност. Тренира ММА боеве, само че не е изключително сполучлив в този спорт, сподели инспекция на “24 часа”. Преди време е имал връзка с Мис Хасково за 2018 година и двамата са спортували дружно.

Простреляният е прочут в града с прякора си Тути. Живее с родителите си, които имат малък шивашки бизнес. Контактува с други силови спортисти от Хасково и района, само че до момента не се е замесвал в кавги.

Завършил е спортното учебно заведение в града с профил битка, а преди две-три години е бил доброволец към приюта за кучета в града.

Полицията работи по всички версии за закононарушението, в това число, че Тургай се е самопрострелял с противозаконен револвер.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР