Стана ясно кой е полицаят, блъснал и убил жена в

...
Стана ясно кой е полицаят, блъснал и убил жена в
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Първи СНИМКИ на полицая, блъснал и убил жена в Монтана

Стана ясно кой е служителят на реда, блъснал и умъртвил жена в Монтана. Агенция BulNews се снабди и с първи фотоси на провинилия се еднообразен чиновник.
Зад кормилото на автомобила е бил 52-годишният Любен Любенов. Той работи в Министерство на вътрешните работи от години, като по първична информация е пътен служител на реда. Във съдбовната нощ в колата пътувала и неговата жена. 
Припомняме, че трагичният случай стана в неделя вечер, а за него заяви първо медията ни. Тогава лек автомобил „ Фиат “ опустоши погрешно пресичаща 65-годишна пешеходка, която беше убита на място.



На идващия ден от полицията излязоха с детайлности за злополуката и стана ясно, че водачът е чиновник в Министерство на вътрешните работи. 



Справка на организация BulNews сочи, че униформеният чиновник може би е рисков водач. Клипове, споделени в обществената мрежа отпреди 10 години, демонстрират километража на БМВ, което се движи с над 200 км/ч. Естествено, лицето на водача не се вижда и няма по какъв начин да бъде изрично потвърдено, че е точно Любенов. Но е реалност, че самият той ги е споделил, като също по този начин обявява желанията си към въпросната марка. 
По случая със смъртоносната злополука към този момент е формирано следствено дело. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР