Стана ясно кой е човекът, който е заплатил 69 милиона

...
Стана ясно кой е човекът, който е заплатил 69 милиона
Коментари Харесай

Стана ясно кой е човекът закупил NFT дигитална картина за $69 милиона

Стана ясно кой е индивидът, който е заплатил 69 милиона $ за Beeple NFT токена. Става въпрос за някой, който се подвизава под псевдонима MetaKovan. Основател е на MetaPurse крипто фондът. За самата покупка към този момент говорихме и може да научите повече като натиснете.
Специализиран е в откриването на планове в ранна фаза, свързани с блокчейн, финанси, изкуство, колекциониране и изобщо виртуално имущество
„ Когато помислим за NFT-та с висока стойност, това което закупих ще е доста мъчно да бъде надминато. И е доста ясно за какво. То съставлява 13 години на всекидневен труд. Техниките могат да бъдат пресъздадени, уменията могат да бъдат надминати. Но времето е единственото нещо, което не можеш да манипулираш, да хакнеш. Това е скъпоценният камък на короната. Това е най-ценното произведение на изкуството. Неговата действителна стойност е 1 милиард $. “, изяснява MetaKovan, представен от BGR.

Организацията на MetaKovan е закупувала и други произведения на Beeple в предишното. Цялата тази история може да се счете и като една голяма PR акция за MetaPurse. Покупката обиколи медиите по целия свят, провокира всевъзможни реакции и предизвика безчет полемики.

И евентуално надали скоро ще спре да се приказва за нея, заради простата причина, че междинният човек към момента не осъзнава какво съставлява тази форма на изкуство. Около към момента има доста неясноти. Някои разказват това като следващия балон, други го считат за нещо в действителност мъдро и практично, което ще ни служи дълги години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР