Стана ясно кои са двамата загинали младежи в тежката катастрофа

...
Стана ясно кои са двамата загинали младежи в тежката катастрофа
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Разбра се кои са двамата загинали млад...

Стана ясно кои са двамата починали младежи в тежката злополука тази заран на изхода на Русе.

Това са 18-годишната Миляй и 22-годишният й другар Джейхан от село Тръстеник. Сблъсъкът е станал към 4:30 часа, когато автомобилът им се забил с висока скорост в каросерията на ТИР, спрял на уширение до бензиностанция.

“Колата профуча край мен. Аз също карах, само че все едно че бях спрял... Толкова мощно караха. Когато стигнах бензиностанцията, видях, че са се натикали безусловно под някакъв ТИР. От колата беше останал единствено багажникът. Бях първи на местопроизшествието. Преди мен камионджията бе слязъл от кабината и към този момент бе позвънил на 112. Останах да изчакам полицаите”, описа пред briag.bg Пламен Рачев от с. Пиргово, станал свидетел на нещастието.

Молдовският ТИР бил спрян в уширение, паралелно на бензиностанцията и не е ясна повода, поради която БМВ-то се отклонило вдясно и се забило под каросерията. Шофьорът му спял в кабината по време на удара. Камионът не е бил в региона на бензиностанцията, а на пътя до нея, само че секторът не е избран за ТИР-паркинг и евентуално лидерът не е имал право да нощува там.

За БМВ-то обаче е имало две платна за прекосяване, само че по незнайна причина то се отклонило вдясно и последвал съдбовният удар.

Предполага се, че Миляй не е пила и по тази причина Джейхан й дал да кара по противоположния път към с. Тръстеник. Ще се ревизира и версията за техническа нередовност, зародила по време на придвижване.

“Децата са от положителни и работливи фамилии. Момичето до момента беше ученичка, а момчето работи в мебелна компания. Всички в селото ги познават и са потресени от загубата”, описа А. А. от Тръстеник.

По данни на " Монитор ", вечерта в фамилията на абитуриентката трябвало да има празненство с родственици и другари във връзка завършването на междинното й обучение. Пристигналите на мястото на нещастието близки на жертвите са изпаднали в потрес. Изпратена е кола за спешна помощ да им окаже помощ.

Цялото село потъна в тъга от загубата на двете млади души.

Причините за злополуката се обясняват.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР