Стана ясно кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки във

...
Стана ясно кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки във
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки насред Враца /снимки/

Стана ясно кои са джигитите, дрифтили и спретвали гонки във Враца. Часове след публикуването на материал със скандални видеа на уеб страницата на организация BulNews, публицистичните имейли и телефони прегряха от сигнали с информация за самоличността на водачите, излагащи на риск освен своя живот, само че и този на съгражданите си. 



Оказва се, че става въпрос за двама младежи – Искрен Иванов и Румен Кръстев. Те и преди са били герои в престъпните летописи. Изглежда търсят медийна известност, защото споделят в профилите си всяка вест с тяхно присъединяване, а за някои даже те самите са подавали сигнали. До момента провиненията им са били по-скоро безобидни смешки сред другари. Дрифтенето в града и организирането на гонки обаче е жестоко потъпкване на закона. 
Надпреварите с коли във Враца от години тормозят жителите. Публична загадка е, че има прави, които водачите трансформират в писти. Сред тях са едни от най-натоварените булеварди, като „ Демокрация “, „ Мито Орозов “ и „ Втори юни “. Местните нееднократно са подавали сигнали в обществените мрежи, призовавайки органите на реда да вземат ограничения. 
Иванов и Кръстев въобще не крият присъединяване си в сходни прояви. В мнения под изявленията те даже се подиграват на хората, оплакващи се от шума. 
Агенция BulNews приканва полицията да се самосезира по случая. Ние ще продължим да отразяваме деянията на двамата младежи и ще следим дали още веднъж ще споделят медийните си изяви в обществените мрежи, както до момента.  
Многобройните клипчета на джигитите, изявяващи се като инфлуенсъри, все оща са обществени и могат да бъдат видени  и
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР