Стана ясно кое е момчето, което загина при жестоката катастрофа

...
Стана ясно кое е момчето, което загина при жестоката катастрофа
Коментари Харесай

Вършец потъна в скръб! 16-годишният Иван е жертвата след зверската катастрофа, ето кой е карал колата ковчег

Стана ясно кое е момчето, което почина при жестоката злополука сред Вършец и село Спанчевци в нощта против неделя. Това е 16-годишният Иван Стаев от курортното градче. Колата ковчег пък е карана от 21-годишния Георги Багджийски, който към момента се бори за живота си в столичния институт „ Пирогов “.



Facebook почерня от жалейки

Загиналото момче е познато в града с доста положителното си отношение към близките, оповестява " БулНюз ". Иван е свирел в духовия оркестър на Вършец, бил е огромен гений, описват локалните. До предходната година е учил в техникума по стопанска система и туризъм, а тази година е щал да продължи образованието си в СУ „ Иван Вазов “ в града. Иван е само дете в фамилията. Трагедията е огромна, тъй като родителите му дълги години не са могли да заченат преди него.



Шофьорът на колата Георги и Иван са остарели другари. По-голямото момче е приключило образованието си в СУ „ Иван Вазов “. В момента той е студент в НСА „ Васил Левски “ в столицата.



Георги Багджийски

Днес на изключително съвещание общинският съвет във Вършец разгласи ден на печал. Целият град е потопен в тъга поради ужасяващата покруса. Всички се молят за живота на Георги и се надяват момчето да се оправи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР