Стана ясно каква ще е тезата на защитата на сръбския

...
Стана ясно каква ще е тезата на защитата на сръбския
Коментари Харесай

Ново 20: Джокович бил заразен с коронавирус през декември и затова не се е ваксинирал |

Стана ясно каква ще е тезата на отбраната на сръбския тенисист Новак Джокович при обжалването на отхвърли на Австралия да го допусне до присъединяване на първия за годината шампионат от Големия шлем, който започва идната седмица.

Джокович получи здравно изключение, само че не беше оповестено на какво съображение. Той дойде в Мелбърн, където беше спрян на летището поради проблем с визата и настанен в център за мигранти до момента в който чака обжалването в понеделник. Той е свободен да си тръгне от Австралия, само че очевидно е решен да изчерпа всички процедури преди да хване противоположния полет.

Според информация на BBC, юристите му ще се опитат да убедят съда, че Джокович не се е ваксинирал тъй като се е заразил на 16 декември и просто не било минало задоволително време след преболедуването за слагане на ваксина.

Новината е изненадваща, защото не е имало информация за заразяването на Новак с ковид, макар изказванията, че то е било открито с PCR тест на 16 декември. На 17 декември Джокович взе участие в обществено събитие на сръбските пощи при валидиране на марка с неговия лик и не съблюдава никакви ограничения.

Белградският таблоид “Курир ”, който е подел акция в отбрана на Джокович, даже показва виновника за заразяването на всенародния любим. Това бил баскетболистът на Барселона Найджъл Хейс-Дейвис, който се снима с него на 14 декември на мача против Цървена звезда в зала “Александър Николич ” в Белград.

Джокович беше специфичен посетител на събитието, като още веднъж не спазваше никакви противоепидемични ограничения. Същото може да се каже и за множеството присъстващи в залата.

???? and the MVP of the night
— Barça Basket (@FCBbasket)
An honor to receive my very own Serbian stamp. Thank you to my generous country for this rare gift! I’m humbled!! Excited to share we’ll partner with the Serbian National Postal Service on projects for every child to have the opportunity to attend preschool????????
— Novak Djokovic (@DjokerNole)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР