Стана ясно каква съдба очаква Шоуто на Цитиридис по bTV,

...
Стана ясно каква съдба очаква Шоуто на Цитиридис по bTV,
Коментари Харесай

Стана ясна съдбата на шоуто на Цитиридис


Стана ясно каква орис чака " Шоуто на Цитиридис " по bTV, откакто месеци наред в общественото пространство се тиражираха какви ли не клюки.

Точката е поставена. Стартът на новия сезон на шоуто е в понеделник, когато още веднъж ще има смешна дисекция на най-важните и занимателни събития от последните месеци. Много смях и необятни усмивки пред екраните ще провокира и разходката на тв водещия с " машина на времето ", където той ще открие, че " тъпите смехории " са безусловно неразрешени.

" В крайник с времето " и без да пропуща комичния детайл " Шоуто на Цитиридис " ще започва акция, в която някои от звездите на България ще споделят за какво е значимо да се гласоподава. Популярните лица ще опишат пред камерата и какво им се е случило, когато не са дали своят вот и дали са съжалявали за това. 

Със старта на новия сезон на шоуто може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България, защото предаването се осъществя в сходство с така наречен " зелените практики " (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa старания за понижаване на въглеродния си отпечатък.

Въвеждането на " зелени практики " се сертифицира от английската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подкрепя екологичната резистентност на телевизионната и кино промишленост повече от 10 години.

През лятото за първи път в историята си, шоуто показа интерактивна галерия с радостни фотографии, подбрани от всичките му сезони до момента. Изложбата включваше 26 неповторими фотоси с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Цитиридис и направи грациозен преход към новия му сезон, написа show.blitz.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР