Стана ясно как Димитър Бербатов и неговият екип се опитват

...
Стана ясно как Димитър Бербатов и неговият екип се опитват
Коментари Харесай

Стана ясно как Бербатов и екипът му се опитват да свикат конгрес на БФС

Стана ясно по какъв начин Димитър Бербатов и неговият екип се пробват да свикат конгрес на БФС. По време на воаяжите си в страната, хората на някогашния футболист раздавали авансово напечатани листовки, на които клубовете да изпращат подготвени документи с подател адвокатско сдружение за привикване на най-висшия футболен конгрес, оповестява БЛИЦ.

Подканянето към клубовете идва в миг, в който към момента няма планувана дата на конгрес, което трансформира всички дейности за свикването му противозаконни.

Отделно от това, дейностите на Бербатов и компания подценяват останалите претенденти за президентската позиция във футболната ни централа. По този метод кандидати за поста като Христо Порточанов и Валентин Михов като че ли за Бербатов не съществуват, без значение, че непрекъснато приказва за морал. Заeдно с тях към управителния пост протягаха ръце и юрист Иво Ивков и Николай Илиев, който парадира с положителните си контакти както в родния си клуб Левски, по този начин и във безконечния му противник ЦСКА.

Порточанов, Михов, Ивков и Илиев имат право да са гневни за цялостното им игнориране от Димитър Бербатов и Петър Величков. Същият Величков, който от 8 години е в Изпълкома на БФС по персоналната покана на Борислав Михайлов, на който в този момент забива нож в гърба и несполучливо се пробва да дискредитира.

Явно Величков, който през последните 10 години не може да се запомни с нито едно градивно предложение за футбола, е видял ракета притежател в лицето на Бербатов и късмет да му дърпа конците.

Преди дни Бербатов и хората му изпратиха писмо до президента Радев, с което се пробват да въвлекат президента като страна по активността на БФС, която е безусловно самостоятелна организация.

В обезверените си опити да се докопат до управлението на футболната централа, Бербатов и свитата му стигнаха до там, че да обвинят БФС в опити за „ заплашване “ и „ принуждаване “ на футболни клубове без да показват най-малко един проверим факт за такива практики пред способените органи или обществеността.

Футболните хора, обаче няма по какъв начин толкоз елементарно да бъдат заблудени и от ден на ден от тях гледат с омерзение на алчните опити на Бербатов да се настани на президентския пост в БФС, без значение, че няма нито един ден трудов стаж отвън кариерата си на зеления терен.
 Стана ясно по какъв начин Бербатов и екипът му се пробват да свикат конгрес на БФС (ДОКУМЕНТ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР