Стана ясно, че удължаването на договора на звездата на Барселона

...
Стана ясно, че удължаването на договора на звездата на Барселона
Коментари Харесай

Ясна е откупната клауза на Дембеле в Барселона

Стана ясно, че удължаването на контракта на звездата на Барселона - Усман Дембеле, съдържа откупна уговорка в размер на 50 милиона евро.

Французинът съумя да възроди кариерата си на „ Камп Ноу “ след идването на Шави Ернандес като управител, макар че изглеждаше, че ще напусне клуба. Тъй като финаносвите искания на французина бяха прекомерно високи, се смяташе, че той ще напусне „ каталунците “, откакто договорът му изтече през лятото.

Бившият нападател на Борусия Дортмунд обаче потвърди, че към момента може да бъде значим член на тима на Барселона, защото Шави го назова „ образец “ за неговите съотборници, защото съумя да откри още веднъж най-хубавата си форма.

Това докара до предлагането му за нов двугодишен контракт, който той подписа, поставяйки завършек на спекулациите по отношение на бъдещето му.

Сега обаче стана ясно, че в контракта му заложена уговорка за откупуване от 50 милиона евро, която ще може да бъде платена през идващото лято, съгласно „ L`Equipe “. Изданието също по този начин показва, че Дембеле е получил нарастване на заплатата, макар че доста от играчите в тима са понижили заплатите си поради финансовите проблеми на Барселона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР