Стана ясно, че бащата на Неймар е бил в Торино,

...
Стана ясно, че бащата на Неймар е бил в Торино,
Коментари Харесай

Бащата на Неймар е в Торино, говори за трансфер в Ювентус

Стана ясно, че бащата на Неймар е бил в Торино, с цел да се среща с шефовете на Ювентус. Информацията бе разкрита от испанското издание Mundo Deportivo, което изяснява, че бащата и сътрудник на бразилеца търси огромни клубове в Европа, които да закупят сина му. Италианските медии пък удостоверяват, че е имало среща сред Фабио Паратичи – спортният шеф на Юве, и бащата на Ней.

Журналистът Паоло Паганини удостовери информациите на Mundo, като няма елементи къде и по кое време тъкмо се е провела сбирката. Все отново няма и удостоверение за публични договаряния за трансфер, откакто Юве закупи Матайс де Лихт за 85 милиона евро, а също по този начин даде огромни заплати на свободните сътрудници – Адриен Рабио и Аарън Рамзи.

Все отново от Ювентус не биха отказали да вземат Неймар на „ Алианц Стейдиъм”, само че единствено в случай че има схващане от футболиста да влезе в избрани граници на заплата.

Близко до Ювентус публицисти, както и почитатели, пък към този момент кроят проекти какъв супер тим може да стане италианския първенец, в случай че Неймар дебаркира в Торино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР