Стана ясна самоличността на полицайката, за която МВР крие, че

...
Стана ясна самоличността на полицайката, за която МВР крие, че
Коментари Харесай

Пуснаха снимки на полицайката, за която се твърди, че е била в джипа на Семерджиев

Стана ясна самоличността на полицайката, за която Министерство на вътрешните работи крие, че е пътувала в джипа на дрогирания Георги Семерджиев при зверския конфликт на софийския бул. " Черни връх " във вторник късно вечерта, при който на място починаха две дами. Става въпрос за Симона Радева, патрулен служител на реда при столичното Първо полицейско ръководство. 

Младата полицайка е студентка по право и явно също обича татуировките и бързите скорости. Все още няма офицална информация от Министерство на вътрешните работи за това - за какво повече от 36 часа след тежката злополука от ведомството не са признали, че настоящ техен чиновник е бил в компанията на шофьора-убиец.

По неофициална информация Радева е отказала да спомага на проверяващите, отричала пред сътрудниците си, че е била в джипа на Семерджиев и дружно с него е напуснала местопроизшествието.

По подигравка на ориста, като патрулен служител на реда, точно във функционалностите на Симона Радева, в случай че е била на работа съдбовната нощ, тя е можело да бъде пратена, с цел да обезпечи периметъра на убийствената злополука, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР