Стана ясна причината за смъртта на пловдивския бизнесмен Свилен Каневски.

...
Стана ясна причината за смъртта на пловдивския бизнесмен Свилен Каневски.
Коментари Харесай

Мистериозната смърт на известния пловдивски бизнесмен, издъхнал на Пампорово, се разплита

Стана ясна повода за гибелта на пловдивския предприемач Свилен Каневски. Мъжът издъхна в неделя на писта в Пампорово. 49-годишният Каневски е умрял от спукана язва с следващ перитонит и остра кръвозагуба, оповестява marica.bg. Свилен Каневски е притежател дружно със брачната половинка си на компанията за мъжко и дамско облекло „ Нов стил” ООД. Член на Ротари клуб в Пловдив.

Той е карал ски в неделя следобяд на писта в Пампорово. Около 16.20 ч. колабира и паднал на равното, съвсем най-после на пистата покрай ски център " Студенец ". Не е имал конфликт с различен скиор или някакво друго затруднение, настояват очевидци, които подали сигнал на 112.

Незабавно на място му е оказана помощ от Планинска избавителна работа – Пампорово, само че мъжът умрял. Няма данни за насилствена гибел. Предполага се, че повода е здравословен проблем. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Ще бъде осъществена аутопсия, с цел да се откри повода за гибелта.

„ Всеки би трябвало да прави това, което желае и от което схваща. Да има поредност в дейностите си и да бъде мощно уверен в триумфа си”, споделяше Свилен приживе.

Негови другари и сътрудници от нощес изричат съболезнования на профила му в обществените мрежи. „ Един човек, пред който се прекланях! Нека да е ярък пътят ти!”, „ Прекрасен, безоблачен, сияен, можещ и успяващ! Свилка, реверанс! Ще ни лисваш, помним те единствено с хубавия спомен, който остави!”, са единствено част от посланията във фейсбук.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР