Стана някак неусетно, но чалгаджийницата започна да се връща на

...
Стана някак неусетно, но чалгаджийницата започна да се връща на
Коментари Харесай

Тити набързо върна чалгата в Левски

Стана някак незабелязано, само че чалгаджийницата стартира да се връща на стадион " Георги Аспарухов " преди към два месеца. Дали е съвпадане, че тъкмо тогава Наско Сираков е съобщил на Станимир Стоилов, че ще махне Иво Ивков, което съвсем автоматизирано е означавало разлъка и със самия Мъри, само че през този интервал от време чалгата още веднъж залива синьото пространство, написа " Тема Спорт ".

Соловите осъществявания на тематика футбол от устата на артиста Константин, само че не оня, а Папазов са си чиста проба попфолк, само че не от актуалния, а оня ранния от зората на демокрацията, от времето на " Тигре, тигре " и " Радка пиратка ". Всяка демонстрация на Тити в ефира или онлайн пространството на тематика футбол е турбо кючек. Оправи баскетбола, не стопира да оправя и футбола.

Естествено, че тези осъществявания могат да бъда пресечени или в най-лошия случай минимизирани. От продуцента, по какъв начин от кого?! А кой е продуцентът?! Наистина е тъпо, в случай че Сираков си мисли, че кречеталото Папазов му прави някаква услуга.
 Станха ясни задачите на сдружението „ Бъдеще за Левски – Бизнес Клуб “
Станха ясни задачите на сдружението „ Бъдеще за Левски – Бизнес Клуб “

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР