Стана ми малко обидно - аз никога не съм имал

...
Стана ми малко обидно - аз никога не съм имал
Коментари Харесай

Ако има увеличение на таксата при личния лекар, то трябва да се поеме от държавата, смята Меджидиев


Стана ми малко обидно - аз в никакъв случай не съм имал проруски ползи, с цел да се разяснява, че нашият кабинет има такива

Ако има нарастване на потребителската такса за посещаване при персонален доктор, тя би трябвало да се поеме от страната. Това мнение изрази служебният министър на опазването на здравето Асен Меджидиев по Българска национална телевизия.

„ Бих подкрепил всеки един сътрудник да получава почтено заплащане, да му се оказва помощ, само че сигурно, в случай че се усилват таксите, това би трябвало да се поеме от страната, а не от пациента “, съобщи Меджидиев.

Той добави, че следва да бъдат унищожени към 1 400 000 дози ваксини против COVID-19 на „ Пфайзер/Бионтех “ (Pfizer/ BioNTech).

Потвърди, че първите медицински хеликоптери ще дойдат по-рано у нас – „ сигурно в края на този месец или при започване на идващия, ще имаме два хеликоптера, които ще започват и ще стартира въздушната помощ по въздуха. Пожелавам на сътрудника, който ще пристигна след мен, да приключи това - доста малко остана - площадките да бъдат приключени. Много малко остава и действително нашето население ще има незабавна помощ по въздуха “, съобщи Меджидиев.

Изтъкна, обаче, че го наскърбяват изказванията, че служебното държавно управление следва проруски ползи.

„ Стана ми малко обидно - аз в никакъв случай не съм имал проруски ползи, с цел да се разяснява, че нашият кабинет има проруски ползи. Никога! Аз съм защитавал единствено ползите на България. И моят президент постоянно е стоял и е упорствал за това. Абсурдна е формулата " всички против Радев и служебното държавно управление ". Не може да остане такова клеймо! Аз поех поста с концепцията, че ще работя не повече от 2-3 месеца и след това ще се върна при моите пациенти. За всеки от нас беше по този начин, само че се наложи да останем за по-дълго, което беше тежко за всички. Лекото беше, че работихме в екип. Гордея се, че направихме нещо и поисквам самодейностите, които ние започнахме, да бъдат продължени. Аз откъм гърба съм подготвен да оказвам помощ на всеки един министър на опазването на здравето, който и да е той, сподели Меджидиев.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР