Стана известно как Манчестър Сити може да бъде наказан за

...
Стана известно как Манчестър Сити може да бъде наказан за
Коментари Харесай

Лишаване от трофеи, изхвърляне и отнети картотеки - заплахите, които дебнат Ман Сити

Стана известно по какъв начин Манчестър Сити може да бъде осъден за финансови нарушавания.

Както беше обявено по-рано, клубът от Манчестър може да бъде лишен от точки или изхвърлен от Висшата лига, в случай че се потвърдят финансови нарушавания. Не единствено тези санкции обаче са вероятни.

Sky Sports, цитирайки разпоредбите на Висшата лига пише, че самостоятелна комисия, която ще прегледа случая с Манчестър Сити, може да в профил клуба от присъединяване в турнирните мачове, да предложи на управлението на лигата да преиграе някои мачове и да подреди обезщетение. Също по този начин комисията може да анулира регистрацията на някои играчи или да откаже клуба oт тях. Освен това е допустима условна присъда или санкция, която ще бъде ориентирана към компенсиране на породените вреди.
 Авторитетен вестник сигурен в бъдещите санкции за Сити
Авторитетен вестник сигурен в бъдещите санкции за Сити

" The Times " със собствен прочит на обстановката

Отбелязва се, че при положение, че виновността на Ман Сити бъде потвърдена, точките от клуба могат да бъдат отнети през идващия сезон. Това ще стане, в случай че производството не завърши преди края на сегашния сезон.

" Атлетик " прибавя, че Ман Сити може да бъде лишен от титли посредством лишаване на точки от предходни сезони.

Вчера Висшата лига упрекна Манчестър Сити допълнително от 100 финансови нарушавания сред сезон 2009/10 и сезон 2017/18. Клубът е убеден в правотата си в тази ситуация.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР