Стана известно, че в YouTube Music е добавена нова функция,

...
Стана известно, че в YouTube Music е добавена нова функция,
Коментари Харесай

YouTube Music вече автоматично добавя песни в последната ви плейлиста

Стана известно, че в YouTube Music е добавена нова функционалност, която прави ръководството на плейлистите още по-лесно и по-удобно. Новината беше обявена от 9to5google.

Нововъведението дава обещание да спести време на потребителите, като им оказва помощ да разширят музикалните си хоризонти и редица други преимущества. Приложението YouTube Music проучва усетите и желанията на консуматори и им предлага песни, които може да им харесват. Казано по-просто, от в този момент нататък, потребителите ще открият за себе си нови реализатори и жанрове, които дават отговор на техните желания и ползи.

Новата функционалност регистрира подтекста и “ситуацията “ на потребителя. Например, в случай че той слуша музика до момента в който спортува, приложението YouTube Music предлага песни, които са подобаващи за вашата подготовка. Ако потребителят слуша музика по време на отмора или сън, програмата ще помогне за откриването на подобаващите песни, които ще ви разрешат да се отпуснете и да заспите. Така YouTube Music към този момент се приспособява към потребностите и желанията на потребителя и основава за него самостоятелен музикален опит.

Нововъведението ще бъде потребно за тези, които постоянно основават или редактират плейлисти в приложението YouTube Music. То разрешава бързо и елементарно прибавяне на нови песни в плейлистите, без да губите време в търсене на верния лист. Тези функционалности способстват за опростяване при измененията на реда или унищожаване на песни от плейлистите, благодарение на бутона “Промяна “. Те вършат приложението YouTube Music по-удобно и функционално за потребителите.

В момента в приложението за Android такава конфигурация липсва. Логиката, лежаща в основата на тази дарба, е рационална, изключително в случай че потребителят единствено е основал нов лист за възпроизвеждане и запълва неговото наличие по избор.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР