Стана известен първият съперник за контролните срещи на Левски по

...
Стана известен първият съперник за контролните срещи на Левски по
Коментари Харесай

Разкриха един от опонентите на Левски в Турция

Стана прочут първият противник за контролните срещи на Левски по време на лагера в Турция. Според "Кота Спорт ", това ще бъде елитният украински Олександрия. Спарингът ще се играе на 6 февруари в курорта Алания.

Украинците играха тази есен и в групите на Лига Европа, като вършат много солидна акция. Любопитно е още, че двата тима към този момент са се срещали в Турция. На 26 януари през 2016 година "сините " биха с 3:2 в доста първокласен мач.

Те обаче имат и различен мач между тях. Преди година и половина, на 5 юли, Левски завоюва с 1:0 и на стадион "Георги Аспарухов " в друга контрола след гол на Габриел Обертан. Тогава това беше представянето на тима за новия сезон.

На 27 януари Левски отпътува за Алания, където ще бъде вторият предварителен лагер на тима. Петър Хубчев е планувал е планувал най-малко четири контролни срещи за този лагер. Другите противници и дати ще бъдат оповестени в допълнение. На 7 февруари тимът се прибира в София, тъй че порверката с украинците ще бъде последна на турска земя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР