Стан Вавринка продължава да играе тенис на високо ниво. Швейцарецът

...
Стан Вавринка продължава да играе тенис на високо ниво. Швейцарецът
Коментари Харесай

Тиафо: Стан Вавринка заслужава повече уважение

Стан Вавринка продължава да играе тенис на високо равнище. Швейцарецът към момента показва голямо предпочитание за победи, а през тази седмица той се показва отлично на конкуренцията в Ротердам. 3-кратният първенец от „ шлема “ към този момент е част от четвъртфиналите на шампионата, а по-късно през днешния ден ще се изправи против Яник Синер в един трогателен дуел. Изключително ласкаво за Вавринка се изрече неговият сътрудник Франсис Тиафо.

Според американеца, Стан може да е същинско ентусиазъм за всички и прикани останалите тенисисти в тура  да не го подценяват.

„ Смятам, че Стан Вавринка заслужава почитание за всичко, което прави. Той съумя да разбие превъзходството на тримата огромни, а когато си сторил сходно нещо, това единствено демонстрира какъв брой си добър в действителност. 3 трофеи от огромния шлем са показателни за метода, по който се справяш, а когато си играл наедно с велики първенци като Джокович, Надал и Федерер, това ясно демонстрира, че си оставил диря в международния тенис. Виждате, че и на 37 години, той продължава да се пробва да дава най-хубавото от себе си. Извън корта ние сме доста положителни другари, и аз му искам всичко най-хубаво, и дано моите сътрудници в действителност оценят по достолепие кариерата на Стан, тъй като никой не знае какъв брой дълго още ще е по кортовете “, сподели Тиафо 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР