Стан Боулс беше легенда на играта по време на футболна

...
Стан Боулс беше легенда на играта по време на футболна
Коментари Харесай

Трагичната кончина на Стан Боулс като болестта на Алцхаймер го накара да забрави, че е Лионел Меси от 70-те

Стан Боулс беше легенда на играта по време на футболна кариера, която го видя във фолклора на Куинс Парк Рейнджърс, само че Алцхаймер ограбен футболната звезда от паметта му по-късно в живота.

Боулс умря тази събота на 75-годишна възраст, като щерка му Трейси удостовери новината. QPR и редица други негови някогашни клубове отдадоха респект, както и футболни фигури, в това число Гари Линекър.

Наследник на Родни Марш на Loftus Road, Боулс оказа помощ на QPR да се приближи до купата в лигата през 1975 година -76 сезон. Той беше необятно считан за един от огромните актьори във футбола, като в последно време се правеха съпоставения с различен популярен номер 10, аржентинския Лионел Меси.

Когато навърши 70 години през 2018 година обаче, степента на положението му стана ясна в извънредно изявление за Mirror Sport. Дон Шанкс беше съотборник на Боулс в Западен Лондон и продължи да посещава постоянно своя другар и някогашен сътрудник, до момента в който участваше в маратона в Ню Йорк на 66-годишна възраст, с цел да помогне за събирането н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР