Стамен Белчев е новият треньор на Арда. Хасковлията се завръща

...
Стамен Белчев е новият треньор на Арда. Хасковлията се завръща
Коментари Харесай

Пети треньор за годината в Арда

Стамен Белчев е новият треньор на Арда. Хасковлията се завръща в Кърджали на мястото на уволнения Славко Матич. Сърбинът бе натирен поради изявление след 2:2 в отсрочения мач с ЦСКА. Тогава той сподели някои истини от съблекалнята на отбора, което не се хареса на шефовете на клуба.
В последните дни стана ясно, че кърджалийци ще продължат присъединяване си в efbet Лига с сведен бюджет. От тима си потеглиха Слободан Рубежич и Жуниньо, като е евентуално да ги последват още футболисти. Спас Делев е мечтан от Лудогорец, само че има и оферта от кувейтски клуб.
Стамен Белчев бе треньор на Арда до април 2020 година, когато пое ЦСКА. През същата година той бе определен за треньор №2 на България.
В Арда той ще бъде треньор №5 за годината. 2021-ва я стартира Николай Киров, който напусна през септември. След това за няколко часа отпред бе Димитър Димитров-Херо, само че разтрогна по фамилни аргументи. Поста пое помощникът му Георги Чиликов. Бургазлията бе изпъден, макар че отборът беше в серия от четири мача без загуба. След него Матич изкара малко повече от месец в Кърджали.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР