Сталкер, който е оставил жертвата си твърде уплашена, за да

...
Сталкер, който е оставил жертвата си твърде уплашена, за да
Коментари Харесай

Сталкер, който е оставил жертвата си твърде уплашена, за да отвори входната й врата, намига в съда, тъй като е пощаден от затвора

Сталкер, който е оставил жертвата си прекомерно уплашена, с цел да отвори входната й врата, безочливо намигна на брат си, когато разбра, че има е бил пощаден от пандиза.

Даниел Алън, на 33 години, от Фарнуърт, северозападно от Манчестър, е подложил някогашната си на шест месеца на „ позорно, несвоевременно, неоправдателно държание “, заяви Кралският съд в Престън. След раздялата им, Алън й изпраща обидни известия, появява се в къщата й и даже я тормози на улицата, до момента в който тя патрулира като чиновник за поддръжка на полицията в Уигън, на към 23 благи северозападно от Манчестър.

Сара Макгил, обвинител, сподели, че Алън и някогашната му са били в периодическа връзка от към 10 години и са имали деца дружно. Но през 2020 година тя приключи връзката, вследствие на което Алън стартира да злоупотребява.

Алън й сподели, че желае да бъде известен, в случай че стартира да провокира някого, с цел да може да го „ ревизира “. След това „ скара “ някогашната си и децата им при контактни визити. Веднъж тя записа 10-минутно изказван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР