Стълбите пред Община Варна се покриха с жълти стотинки тази

...
Стълбите пред Община Варна се покриха с жълти стотинки тази
Коментари Харесай

159-ти ден протести: Заляха стълбите на Община Варна с жълти стотинки

Стълбите пред Община Варна се покриха с жълти стотинки довечера. Причината е, че група варненци още веднъж се събраха в понеделник пред постройката на общината, с цел да изразят недоволството си от ръководството на кабинета, оповестява Те изрично застават зад настояванията си за оставка на държавното управление и на основния прокурор. Около 30 души се включиха в проявата, като този път демонстрираха и отрицание към локалната власт. Протестиращите оставяха пред постройката на администрацията жълти стотинки. Акцията бе оповестена по-рано тази седмица във Facebook група  под наслов - " Да платим на Портних за несвършената работа с жълти стотинки ". Организаторите приканиха искащите да се включат в демонстрацията, да носят стотинки с номинал от 0.01 ст. и 0.02 ст. за " заплащане ".

За проверка на знаковите планове за града, настояха някои от участниците в митинга, като припомниха, че цената на бул. " Васил Левски " е прекомерно висока. Един от представителите на палатковия лагер в морската столица насочи вниманието на съидейниците си върху въздействието на коронавирус рецесията върху най-уязвимите. Той изрази подозрение, че икономическите ограничения за избавление на бизнеса ще дадат резултат. Според него чакаме интервал на огромно безпаричие, което ще докара и до повишаване на битовата престъпност.

В 159-я ден от началото на митингите против държавното управление, варненци изрекоха мнение, че народът е жертва на безхаберието на ръководещите, а осезаемо доказателство за това са проблемите в опазването на здравето, които са още по-явни, в този момент, по време на коронавирус пандемията.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР