Стажантската програма на Yettel за млади таланти се завръща с

...
Стажантската програма на Yettel за млади таланти се завръща с
Коментари Харесай

Yettel пуска пролетно издание на стажантската си програма

Стажантската стратегия на Yettel за млади гении се завръща с пролетно издание, което към този момент е в търсене на новите си попълнения. Hub by Yettel започва за осми път с упоритостта да помогне на преди малко приключили експерти да създадат уверени първи крачки в професионалния си път. В рамките на една година участниците натрупат опит и развиват основни пълномощия, до момента в който работят по настоящи планове на компанията, и получават действителен късмет да завоюват своята непрекъсната позиция в Yettel. От началото на програмата през 2015 година до момента 85% от миналите през Hub by Yettel са траяли кариерното си развиване в телекома.

„ С Hub by Yettel желаеме да помогнем на надарените младежи да създадат първата професионална крачка. Да влязат в действителна работна среда, да се учат от най-хубавите експерти в бранша, да бъркат и да открият за себе си кое е това, което желаят да вършат. Ние ще сме до тях в това вълнуващо кариерно насочване и в случай че Yettel е тяхното място, за тях ще има място тук и след края на стажа “, сподели Галина Чулева, основен шеф „ Управление на хора и просвета “ в Yettel България.

Програмата е с дълготрайност 12 месеца и нейната цел е да помогне на участниците да развият основни бизнес и персонални умения, като им дава опция да бъдат равноправна част от екипите на телекома. Заетостта е на цялостен работен ден с 2 дни в седмицата опция за работа от у дома. Младежите имат свои ментори, които ги направляват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат късмет да останат на непрекъснат трудов контракт. В рамките на Hub by Yettel младите експерти получават освен възнаграждение, само че и същите придобивки като чиновници на компанията, измежду които: проект с неограничени минути и MB, отстъпка за мобилно устройство, в допълнение здравно обезпечаване, добавка за превоз, ваучери за храна, безвъзмезден достъп до платформата за в допълнение професионално рационализиране Linkedin Learning и други

Желаещите да се включат в пролетното издание на Hub by Yettel могат да аплайват до 7 май за следните позиции:













Преминалите първичния асортимент претенденти ще получат по имейл задача/казус, обвързвана с главните пълномощия, нужни за съответната позиция, след което ще бъдат поканени на изявление.

Повече за стажантската стратегия на Yettel можете да намерите .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР