Стадо слонове се появило в село близо до индийския град

...
Стадо слонове се появило в село близо до индийския град
Коментари Харесай

44 слона дошли да отмъстят на хората за убийството на малко слонче

Стадо слонове се появило в село покрай индийския град Корба, щата Чатисгарх, с цел да отмъсти на хората за убийството на едногодишно слонче. Това оповестява Newsweek.

44 слона нахлули в едно от селата и стъпкали Питавар Сингх, който по това време пасял добитъка. В резултат мъжът умрял. Освен това в границите на два дни стадото развалило съвсем девет хектара насаждения.

Във фермата локалните управляващи разкрили тялото на слонче, което било заровено и покрито с листа. Собственикът на фермата е арестуван. Не е известно дали той е взел участие директно в убийството на дребното слонче.

„ Без подозрение стадото е подхванало наказателни дейности против индивида, който е умъртвил тяхното слонче. Те са търсели него или хора, които били наоколо, с цел да отмъстят “, споделя Дънкан Макнейър, юрист и създател на благотворителна фондация за азиатски слонове.

Макнеър акцентира, че слоновете са необикновено умни и имат много добра памет. Според него случаят демонстрира, че слоновете са развили инстинкт за отбрана на младото потомство и преданост към останалите членове на стадото.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР