Стадо диви прасета, изскочили на АМ Тракия, в района на

...
Стадо диви прасета, изскочили на АМ Тракия, в района на
Коментари Харесай

Стадо диви прасета, изскочили на АМ Тракия, налетели на депутат и музикант

Стадо диви свине, изскочили на Автомагистрала " Тракия ", в региона на Ямбол, провокираха кърваво меле на пътя. Като по знамение няма съществено ранени в случая, участници в който се оказали прочут музикант и бургаски народен представител, заяви " 24 часа ".

" Беше някъде към 21,45 ч. нощес. Пътувах с персоналния си автомобил до София. Както си карах, внезапно виждам трупове на пътя. В първия миг даже не разбрах, че са на животни. Помислих, че са прегазени хора. Минах върху два-три натрупа, преди да съумея да отбия настрана ", описа пред " 24 часа " бургаският народен представител Ангел Исаев.

Той незабавно позвънил на тел.112 и на полицията в Карнобат, защото в първия миг помислил, че регионът е по-близо до Карнобат. " Полицаите реагираха доста бързо, пристигнаха на място. Оказа се обаче, че случаят е на територията на Стралджа ", добави Исаев.

На мястото той се срещнал с музиканта Борислав Йоцов, чийто автомобил пръв блъснал стадото диви прасета. Въпреки че колата му била смачкана до неразбираемост, кларнетистът се разминал без драскотина. Двамата почнали да стопират придвижването, оказал помощ и водач на тир, който осветил платното./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР