Стадионите на ще бъдат запълвани на 50% от капацитетите си

...
Стадионите на ще бъдат запълвани на 50% от капацитетите си
Коментари Харесай

Дни преди дългоочаквания старт: Орязаха "Australian Open" с 50%

Стадионите на ще бъдат запълвани на 50% от потенциалите си заради скока на коронавирусни случаи и хоспитализации в Мелбърн, стана ясно в днешния 13 януари.
Предпазните маски също ще бъдат наложителни на първия за годината шампионат от Големия шлем, който стартира в понеделник (17 януари). Зрителите ще би трябвало да съблюдават обществена отдалеченост, когато са на закрито.
" Всички актуализации на разпоредбите за Australian Open ще значат, че почитатели, играчи и работещ личен състав могат да чакат с неспокойствие страхотна конкуренция в обезопасена от Ковид-19 среда ", показа министърът на туризма на щата Виктория Джаала Пулфорд в свое изказване.
Подобно ограничаване на броя фенове бе сложено и по време на миналогодишния шампионат в Мелбърн, преди петдневен локдаун в града за преодоляване нов взрив на инфектирани да докара до възбрана за почитатели по стадионите. Мачовете продължиха на празни трибуни и последователите получиха позволение да се завърнат назад в редуцирани бройки на първия шампионат от Големия шлем по време на пандемията.
По-рано през днешния ден, Виктория рапортува за рекордните 953 новозаразени с ковид в лечебни заведения, с над 220 000 дейни случая в щата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР