Стадионът на Ювентус ще бъде напълно отворен за неделния мач

...
Стадионът на Ювентус ще бъде напълно отворен за неделния мач
Коментари Харесай

Сблъсъкът между Юве и Наполи ще е пред пълен стадион

Стадионът на Ювентус ще бъде изцяло отворен за неделния мач от Серия " А " против водача в класирането Наполи, откакто клубът от Торино сполучливо апелира наказването за затваряне на южната естрада. Тази глоба беше наложена, тъй като почитатели на " бианконерите " обиждаха на расистка основа нападателя на Интер Милано - Ромелу Лукаку.

От Италианската футболна федерация обявиха в сряда, че всички елементи на " Алианц Стейдиъм " ще бъдат разполагаем на публиката, откакто първичното наказване беше анулирано.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
Ювентус беше застрашен от частичното затваряне на клубния стадион, откакто се чуха расистки викания, ориентирани към Ромелу Лукаку по време на първия мач против Интер от полуфиналите в шампионата за купата на Италия, приключил наедно 1:1 на 4 април. Италианската осведомителна организация АНСА заяви, че управлението на " бианконерите " е забранило на двама последователи да посещават " Алианц Стейдиъм " след разглеждането на видеозапис от случая.

Ювентус е на седмо място в класирането в Серия " А ", откакто от актива на тима по-рано този сезон бяха отнети 15 точки след следствие на трансферните покупко-продажби на клуба. Ювентус апелира глобата си и най-късно до четвъртък чака решение.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР