Стадионът на Уест Хам “Лондон Стейдиъм е едно от съораженията,

...
Стадионът на Уест Хам “Лондон Стейдиъм е едно от съораженията,
Коментари Харесай

Челси и Уест Хам може да споделят един дом в продължение на години

Стадионът на Уест Хам “Лондон Стейдиъм ” е едно от съораженията, за които от Челси водят договаряния да одобри отбора, до момента в който “Стамфорд Бридж ” бъде преустроен, оповестява вестник “Сън ”.

Другите разновидности са “Крейвън Котидж ”, който да бъде споделян дружно с Фулъм, “Уембли ” или “Туикинъм ”, който е дом на националния отбор на Англия по ръгби. Именно стадионът на “чуковете ” сега наподобява като най-вероятен вид. Медията загатва и надалеч по-екстравагантен вид, като да се реалокират краткотрайно на терена на Рединг.

Новите притежатели на “сините ” Тод Боели и Бехдад Егбали желаят да изградят едно от най-модерните съоражения в света до 2030-а година. В момента те преглеждат три разновидността това да се случи. Първият е настоящето съоражение да бъде съборено напълно, след което да бъде построен изцяло нов стадион. Вторият вид е да се откри нов имот и там да бъде издигнат нов дом на Челси, а третият е “Стамфорд Бридж ” да претърпи цялостна реконтрукция. Именно този финален вид бе определен преди няколко години от Роман Абрамович, само че след това той стопира плана, откакто му бе лишен статута на непрекъснато пребиваващ във Англия.

Целият план евентуално ще коства на клуба към 2 милиарда паунда и евентуално няма да могат да употребяват лично съоражение в продължение на към четири години.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР