Стадион Славия ще бъде готов да приеме дербито между белите

...
Стадион Славия ще бъде готов да приеме дербито между белите
Коментари Харесай

Чичо Венци: Голяма част от националите са лимитирани

Стадион " Славия " ще бъде подготвен да одобри дербито сред " белите " и ЦСКА-Софияна 2 декември. Това разкри пред Канал 3 президентът на най-стария столичен клуб - Венцеслав Стефанов. Той разгласи, че в ремонта на оборудването са вложени над 1 млн.лв. Стефанов е безапелационен, че националите няма по какъв начин да завоюват Лигата на нациите

" Очакваше се Норвегия да бъде мобилизиран, тъй като беше техният късмет. Грешките в нашата отбрана не бяха доста, само че огромна част от футболистите, които са в националния тим са лимитирани. Въпреки всичко, считам, че имаме шансове. В тази група е реалистично да приключим преди всичко, само че да спечелим Лигата на нациите е в областта на научната фантастика. Продължават ремонтите по стадион " Славия ".

Чакаме компанията, която го построява да довърши някои неща. Подменихме напълно базата с изкуствените терени. Проектите са приключени. Вероятно на мача ЦСКА - Славия, който следва идващия кръг, на него ще играем на нашия терен. А чисто нов стадион може да се построи за 10-12 млн.евро, който да има към 10 000 фенове.

Лудогорец е тим, който е на европейско равнище и като финанси, и като футболисти. Как стоят нещата с треньорите? Какво е положението вътре в тима? Не мога да кажа, само че рецесията, в която се намират, ще излезнат от нея. Всеки един тим 5-6 години, когато играят едни и същи футболисти, се изчерпва. Левски е отбор, който в последните 30 години, е помпан, помпан. То не бяха пари, не беше знамение, както се споделя. Горе-долу е и същото, както беше в ЦСКА.

Ние имахме 0лв. отговорности, само че и не са ни съдили до момента за тези 25 години. Тези тимове имат каузи, които могат да се точат до 3000 година, само че се наливат пари. Други клубове, които сме на самоиздръжка, сме като сирачета. В момента имат съществени спонсори, само че повече ми се нрави ЦСКА, тъй като публиката им е по-здрава. Обединиха се към Гриша Ганчев и си отстояват позициите. Грешките там могат да бъдат позволени единствено от управлението ", сподели Стефанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР