Стадион “Сантяго Бернабеу“, 4 май, малко преди края на полуфинала

...
Стадион “Сантяго Бернабеу“, 4 май, малко преди края на полуфинала
Коментари Харесай

Разочавани фенове на Реал напуснаха Бернабеу, не ​​​​​​ ги пуснаха да се върнат

Стадион “Сантяго Бернабеу “, 4 май, малко преди края на полуфинала сред Реал Мадрид и Манчестър Сити резултатът е 1:0 в интерес на англичаните.

В този миг, а и много по-рано стотици почитатели на Реал напущат стадиона примирили се със загубата.... В този миг Родриго вкара един гол, а след това различен... мачът влезе в продължения, а Бензема означи победното попадение.

Точно в този миг към „ Сантяго Бернабеу “ се разиграваха невероятни подиуми. Тези почитатели, които бяха напуснали мача авансово пробваха да се върнат на стадиона, само че това не им бе разрешено. Така се оказа, че стотици последователи на Реал би трябвало да изгледат мача на своите мобилни телефони към стадиона.

Един от тях, който бе напуснал в 55-ата минута обявни аргументите:

„ Никога в живота си не съм виждал сходен комичен Реал Мадрид. Идвам на този стадион от 24 години и това е първия път, когато напущам “....

Е, очевидно това ще е и последния път, тъй като надали този ентусиаст ще си разреши да го направи още веднъж.

Още няколко последователи на Реал Мадрид евентуално ще съжаляват до края на дните си, откакто пропуснаха грандиозния поврат против Манчестър Сити в сряда вечер, без значение че бяха на стадиона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР