Стадион Пловдив трябва да се възстанови и зад тази идеята

...
Стадион Пловдив трябва да се възстанови и зад тази идеята
Коментари Харесай

Футболен Пловдив се обедини зад идеята за европейски стадион

Стадион " Пловдив " би трябвало да се възвърне и зад тази концепцията застанаха през днешния ден управленията на всички футболни клубове в Пловдив , които дружно с кмета на града и управническият екип на общината ще подпишат декларация до Министерството на младежта и спорта с гледище съществуващият, само че безстопанствен от години максимален стадион в Пловдив да се върне в спортната карта на града. " Бяхме на точка от купата за Лига Европа, когато се запитахме - а къде бихме играли финала? ", сподели Христо Крушарски, президент на ФК " Локомотив Пловдив ". " Нашият стадион има единствено 10 000 места ".
" Този стадион е бил цялостен за най-големите ни мачове, за бенефиси, за юношески купи ", поддържам самодейността, сподели Иван Йотков, президент на ФК " Ботев ". В същия дух се изрекоха и президентите на " Спартак " Тодор Симеонов и на " Марица " Христо Христов. При една възможна реорганизация на съществуващото оборудване, ще бъде отстранена лекоатлетическата писта, която и сега се употребява, само че кметът Иван Тотев сподели, че 200 000 лева от сумата за ремонта на огромния стадион ще бъде пренасочена към създаване в съседство на нов лекоатлетически стадион.

София не е България, а Пловдив е най-футболният град в страната , твърдо заставаме зад идеята- споделиха футболните мениджъри и за доказателство, че са единни, всички се хванаха за ръце. Впрочем финалът за купата на България на 15 май е предрешен- тя при всички положения остава в Пловдив. Привържениците на претендентите- " Ботев " Пловдив и " Локомотив " Пловдив ще гледат мача в София, а за ветерани деца са готови 6 рейса, които ще тръгнат от паркинга на хотел " Тримонциум ". На другия ден, без значение какъв ще е резултатът, Пловдив ще отпразнува успеха!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР