Стадион Христо Ботев ще бъде построен, защото съм обещал. Това

...
Стадион Христо Ботев ще бъде построен, защото съм обещал. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Държавата ще построи Колежа, но при едно условие

Стадион " Христо Ботев " ще бъде издигнат, тъй като съм заречен. Това съобщи особено за " Марица " преди минути министър председателят Бойко Борисов.

Ще осигурим парите, само че при едно изискване – стадионът да е общински, сподели Борисов. Премиерът посочи, че с цел да се случи това, сегашната концесия би трябвало да бъде прекъсната. Припомняме, че съгласно контракта срокът за строителството на Колежа изтича на 13 март 2020 година „ Видя се, че притежателят на Ботев не можа да построи стадиона. Така е с бизнеса – в случай че хвърли 20 или 30 милиона, първи пита по какъв начин ще си ги върне. Ясно е, че при настоящия интерес към футбола, това не може да стане от билетите “, разяснява Борисов.

„ Нека изтече срокът по концесията, с цел да не се влиза в правосъдни каузи. После Общинският съвет би трябвало да вземе решение за строителството и да изиска помощ от страната. Ще осигурим парите, а общината ще построи стадиона. После може да го отдаде на футболния клуб чартърен. Това е единственият метод стадионът да стане с държавна помощ “, изясни министър председателят. efbet Лига 19 кръг, събота 7 декември  Ботев (Пловдив) 14:15предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР