Стадион Георги Бенковски в Пазарджик получи разрешение от БФС за

...
Стадион Георги Бенковски в Пазарджик получи разрешение от БФС за
Коментари Харесай

БФС даде зелена светлина на стадион Георги Бенковски

Стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик получи позволение от БФС за домакинство на публични срещи от шампионата на efbet Лига, оповестиха от клуба.

" Днес предиобед в Пазарджик за заключителен оглед на спортното оборудване дойде тежка ревизия от футболния съюз. Тук бяха шефът на направление " Първенства и шампионати " Валентин Чакъров, шефът на Лицензионната комисия Георги Лалев, отговорникът за ВАР в България Петър Петров, представители на Охранителна полиция при ОДМВР - Пазарджик, ръководителят на Оценка за съвместимост на БФС - Пазарджик Йордан Линков и представители на други способени органи. След края на инспекцията публично изказване направи Петър Петров.

Стадионът дава отговор на условията на ФИФА за осъществяване на футболни срещи със системата VAR и може да семейства за дуела със Спартак (Варна) след няколко дни. От страна на малкия екран има някои дребни условия по отношение на кулите за видео операторите, само че това ще бъде поправено до втория домашен мач на Хебър.

По сделка с БФС и Диема Спорт първите две семейства на тима от Пазарджик са планувани да се играят в светлата част на деня, защото сега се довършва монтирането на електрическото осветяване. То ще бъде дефинитивно готово за потребление през месец март ", гласи известието на пазарджиклии.
 Владимир Манчев: Теренът беше заледен, предизвестих играчите да внимават
Владимир Манчев: Теренът беше заледен, предизвестих играчите да внимават

През първото полувреме седяхме добре, само че имаше някои грешки, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР