Стадион Ел Монументал е бил изцяло разпродаден за първия мач

...
Стадион Ел Монументал е бил изцяло разпродаден за първия мач
Коментари Харесай

Огромен интерес към първия двубой на Аржентина като световен шампион

Стадион " Ел Монументал " е бил напълно разпродаден за първия мач на националния тим на Аржентина като международен първенец, а повече от милион и половина души са създали спомагателни поръчки с вяра да се снабдят с билет за дуела, оповестява " Ройтерс ".

От организацията са сюрпризирани от големия интерес към срещата макар растящата инфлация в страната и фактът, че цената на билетите за мача варират сред 12 хиляди до 49 хиляди аржентински песос (между 59 и 241 долара).

Президентът на Аржентинската футболна асоциация (АФА) Клаудио Тапия даже дефинира дуела като " най-търсения в историята ", защото с изключение на зрителския интерес в централата са получили и 131 хиляди поръчки за журналистически акредитации.

Лео Меси и компания посрещат Панама на 23 март, а късмет да излязат пред препълнените трибуни на 83-хилядния " Ел Монументал " имат и двама футболисти, които се подвизават в България.

Причината е, че бранителят на Левски Хосе Кордоба и халфът на Етър Велико Търново Мартин Моран получиха повиквателни за националния тим на Панама.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР