Стадион Българска армия ще бъде демонтиран още около три месеца,

...
Стадион Българска армия ще бъде демонтиран още около три месеца,
Коментари Харесай

Демонтират козирката на Армията с уникална машина, има само 5 такива в света

Стадион " Българска войска " ще бъде демонтиран още към три месеца, съобщи основният началник на обекта Юксел Караахмед. Представител на компанията " Ростер " - Николов, която прави процеса, съобщи, че козирката на " Армията " е събаряна с неповторима за България машина, като има единствено пет такива в света.

" Заснехте началния стадий на събарянето на козирката с една неповторима машина за България, има единствено пет в света, останалите са в Австралия, Канада и две в Германия, може да доближи височина на работа от три метра. Основната причина да изберем този способ на срутване е оптимално опазване на здравето на личния състав и близките, както и запазване на околната среда ", сподели Николов. 

" Наоколо също са готови обособените типове боклуци са обозначени със съответните кодове, общо взето се натъртва на екологията. Има дървета, които са в непосредствена непосредственост до постройката. Седалките са демонтирани авансово, с цел да не се сместват със строителните боклуци. Останал е единствено един бетон. Дали сме време 3 месеца за демонтажа, който става постепенно, с цел да се акцентира на екологията. Не сме сюрпризирани. От земните маси съвсем всичко се маха. Пилоните на осветлението ще бъдат демонтирани ", добави Караахмед. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР