Стадион Българска армия отговаря на всички изисквания, за да приеме

...
Стадион Българска армия отговаря на всички изисквания, за да приеме
Коментари Харесай

Стадион Българска армия готов за битката с БАТЕ

Стадион " Българска войска " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 20:00 часа дуела от втория квалификационен кръг на Лига Европа сред и БАТЕ (Борисов). Делегатът на срещата - Васко Дойчиновски от Северна Македония, инспектира за последно " Армията " и разгласи това на виртуалната техническа конференция преди значимия конфликт. Стадионът бе приспособен по отношение на всички условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи в изискванията на пандемията от ковид. ЦСКА-София ще играе в титулярния си екип, а футболистите на БАТЕ ще бъдат в напълно жълта екипировка.

Четиримата съдии на евромача са от Румъния - Хуратио Мирчеа Феснич (главен), Валентин Аврам (първи асистент), Александру Черей (втори асистент), Марсел Бирсан (четвърти), а Уилям Кенет Кларк от Шотландия ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

За срещата се продават виртуални билети на цени от 10 лв., които може да закупите онлайн в мрежата на бест тикетс, както и на място във почитател магазина на стадион " Българска войска ". Всички събрани средства от тази акция ще бъдат дарени на академията на отбора, с цел да подкрепят за развиването на детско-юношеската школа.

От през вчерашния ден в продажба е пусната и формалната програмка за срещата, която може да си закупите от почитател магазина на " Армията " на цена от 2 лв..

Снимка: cska.bg
Лига Европа 2 кръг, четвъртък 17 септември  ЦСКА-София 19:00предстои  БАТЕ Борисов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР