Стадион Българска армия отговаря на всички изисквания, за да приеме

...
Стадион Българска армия отговаря на всички изисквания, за да приеме
Коментари Харесай

Стадионът на ЦСКА е готов за Лига Европа

Стадион " Българска войска " дава отговор на всички условия, с цел да одобри довечера в 20:30 часа първия дуел от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред ЦСКА и Титоград.
 ЦСКА притегли втори футболист от Албиона
Делегатът на срещата - Ленарт Вестервал от Швеция, инспектира за последно " Армията " и разгласи това на техническата конференция преди значимия конфликт.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Титоград ще носят бели фланелки, червени гащета и бели чорапи. Нашият вратар ще бъде с черен екип, а стражът на съперника ни - с жълт.

Четиримата съдии на евромача са от Португалия - Луис Мигел Бранко Годиньо (главен), Руи Тешейра (първи асистент), Луис Андре Пинто Кампос (втори асистент), Андре филипе Домингес Нарцизо (четвърти). Сабри Селик от Турция е избран за съдийски наблюдаващ.

За срещата ще бъдат отворени единствено секторите " А " и " В " на " Армията ".

Ето и цените на билетите:

- Сектор А - 20 лв.

- Сектор В - 15 лв.

- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7 години влизат на стадиона гратис.

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ЦСКА - ТИТОГРАД ОТТУК.

Билети могат да бъдат закупени от касите на " Армията " и почитател магазина, както от мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на " Арена Армеец ".

Хора с неработоспособност над 49% получават 20% отстъпка от билета за дуела. За потреблението й се дава решение на ТЕЛК.

В продажба във почитател магазина е и публична стратегия за дуела. Тя е 12 страници и е на цена 2 лв..
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР