Стабилното представяне в Бундеслигата и Купата на Германия вече не

...
Стабилното представяне в Бундеслигата и Купата на Германия вече не
Коментари Харесай

Радост за Айнтрахт преди гостуването в Дортмунд

Стабилното показване в Бундеслигата и Купата на Германия към този момент не е единствената причина за наслада в Айнтрахт (Франкфурт). Днес капитанът на “орлите” Александер Майер се завърна в игра след дълго лекуване на травма в петата и поигра четвърт час при успеха с 5:3 в контрола против дублиращия тим на Локомотив (Москва) - ФК Казанка.

74' Here he is! Alex Meier comes on for his first appearance since recovering from a heel injury. #SGE pic.twitter.com/4qhC8hhkVV
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) March 7, 2018
Легендарният №14 на Франкфурт нямаше игрови минути през сезона досега, а последната му публична среща бе 2:2 с Република България (Лайпциг) в края на предишния сезон в Бундеслигата. Майер е девети по мачове в историята на Айнтрахт, както и четвърти във безконечната класация на голмайсторите на клуба.

В днешната контрола Нико Ковач даде късмет за изява най-вече на по-млади и по-рядко употребявани от него в шампионата футболисти. Головете вкараха Джетро Уилемс (22’), Марко Фабиан (24’), Дани Блум (41’), Лука Йович (62’) и Дайчи Камада (77’).

77.: 5:3! Kamada erhöht wieder! #SGE
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) March 7, 2018
В неделя на Айнтрахт следва значим мач в Бундеслигата - отборът на Ковач гостува на “Сигнал Идуна Парк” и ще излезе против Борусия (Дортмунд) в пряк конфликт за челните места в класирането. Борусия е на трета позиция, а Айнтрахт на четвърта, като и двата отбора имат по 42 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР