Стабилно е състоянието на пострадалите при вчерашната катастрофа край Царево,

...
Стабилно е състоянието на пострадалите при вчерашната катастрофа край Царево,
Коментари Харесай

В стабилно състояние са жандармеристите, които пострадаха при катастрофата край Царево

Стабилно е положението на потърпевшите при вчерашната злополука край Царево, при която , а четирима чиновници на реда бяха настанени в бургаската регионална болница с разнообразни пострадвания. Те са без заплаха за живота, заяви представителят на лечебното заведение Юлия Андреева , представена от БНР.

В следствието на случая се работи по всички вероятни версии, в това число човешка неточност и механически проблем в един от колите, информираоще националното радио, базирайки се на районния прокурор на Бургас Мария Маркова . По думите ѝ, до момента в който не бъдат разпитани очевидците и не бъдат направени експертизи, не може да се каже даже с каква скорост са се движили транспортните средства по време на случая.

" Резултатите от кръвните проби , които са взети от потърпевшите за съществуване на алкохол или опиати, няма по какъв начин да бъдат ясни на този стадий, тъй като тези експертизи се назначават от Научно проучвателен институт по криминалистика и криминология (НИКК) ", сподели още прокурор Маркова.  Резултатите би трябвало да бъдат подготвени до 2 седмици.
 Пиян служител на реда катастрофира край Кюстендил
Пиян служител на реда катастрофира край Кюстендил

Шофирал е с над 2 промила алкохол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР