Стабилният“ Брус Уилис е забелязан да се вози на пътническата

...
Стабилният“ Брус Уилис е забелязан да се вози на пътническата
Коментари Харесай

Болният Брус Уилис се появи (СНИМКИ)

„ Стабилният “ Брус Уилис е видян да се вози на пътническата седалка на автомобил в събота.

Актьорът от „ Умирай мъчно “ беше сниман да подиша чист въздух със свален прозорец, до момента в който шофираше в Лос Анджелис дружно с охранител на фона на борбата си с афазия и деменция.

69-годишният Уилис носеше раирана поло риза със синя яка и черна шапка за разходката.

Това се случва единствено няколко дни, откакто някогашната брачна половинка на Уилис, Деми Мур, с която той има дъщери Румър, на 36 година, Скаут, на 33 година, и Талула, на 30 година, даде настояща информация за положението на артиста по време на Международния кино фестивал в Хамптън, където беше удостоена с премията за достижения в актьорската кариера.

„ Знаете ли, казвала съм го и преди. Болестта е такава, каквато е. И считам, че би трябвало да сте в действителност надълбоко признати за това, което е. Но за това, в което се намира, той е постоянен “, сподели 61-годишната Мур, съгласно People.

„ Това, което постоянно предизвиквам, е да ги посрещнем там, където са. Когато се държиш за това, което е било, мисля, че това е губеща игра, само че когато се появиш, с цел да ги посрещнеш там, където са, в това има огромна хубост и наслада. “

Източник: pagesix.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР