Стабилни политици, търсещи диалог в името на икономиката е посланието

...
Стабилни политици, търсещи диалог в името на икономиката е посланието
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Само с редовно правителство ще има стабилност в държавата

Стабилни политици, търсещи разговор в името на стопанската система е посланието на бизнеса към бъдещите народни представители. Това съобщи на среща с претендентите за народни представители от листата на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " в 13-ти МИР-Пазарджик в предприятието на " Хювефарма " - завода " Биовет " в град Пещера, изпълнителният шеф Ангел Желязков.
Той благодари на Драгомир Стойнев, който като депутат и член на парламентарната комисия по енергетика е оказал помощ да бъде предотвратено затварянето на индустриални мощности, когато цените на електрическата енергия потеглиха нагоре.
В предприятието в Пещера работят над 1500 души, които получават доста положителни хонорари. " Ние, българите, би трябвало да се научим да бъдем  обединени ", акцентира предприемачът.
" Аз съм оптимист и имам вяра, че след 2 април ще има държавно управление - от знаещи и можещи експерти и специалисти ", сподели лидерът на листата Драгомир Стойнев. Той изрази вяра, че партиите след изборите ще седнат да се схванат, с цел да има непоклатимост в страната - и за жителите, и за бизнеса и да бъдат преодолени политическата и икономическата рецесии. " Ситуацията извън е много комплицирана и не можем да си позволим да няма постоянно държавно управление ", сподели още той.
В срещата участваха и претендентите Петя Цанкова, Димитър Жилков и Георги Петров.
" Трябва да се активизираме на 2 април, с цел да има държавно управление, тъй като виждате какъв е хаосът в страната. Последната неприятна вест е, че Брюксел отхвърля да преразгледа Плана за възобновяване и резистентност. Това е по този начин, тъй като никой не желае да договаря с краткотрайно държавно управление. След тези избори би трябвало да има съгласие. Като най-старата, най-мъдрата партия, от Българска социалистическа партия показахме, че сме и най-разумната ", сподели още Драгомир Стойнев.
По-късно през вчерашния ден той се срещна с поданици на община Септември, където прикани на първо място за изборна интензивност и отговорност, с цел да бъде спрян процесът на разпад на държавността. В срещата участваха и претендентите Велина Георгиева, Петър Горчев, Елена Велева, Андрей Кюркчийски и Десислава Георгиева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР