Стабилната връзка е мечта за много хора. Тя се познава

...
Стабилната връзка е мечта за много хора. Тя се познава
Коментари Харесай

Това са 10-те стабилни основи на силната любовна връзка

Стабилната връзка е фантазия за доста хора. Тя се познава по някои характерности, които подсказват, че основата ѝ е здрава и неразрушима. Стабилна връзка се гради върху стълбове, които да я поддържат и съхраняват.
Всяка връзка има проблеми, възходи и падения. Това е обикновено и не е мотив за терзание. Онова, което в действителност е в действителност значимо, е по какъв начин преминавате през тези компликации и тествания дружно. Присъствието на проблемите е неизбежно, само че оправянето с тях всеки ден демонстрира какъв екип сте. Кои са 10-те стълба на стабилната и здрава връзка?

1. Можете да бъдете себе си.
Ако сътрудникът ви приема такива, каквито сте, това проличава в отношението му към вас, а то ви кара да се държите изцяло естествено, без да позирате и да играете функции. Когато човек се усеща добре в кожата си и в компанията на половинката си, той развива цялостния си капацитет като сътрудник. Хората, които се одобряват такива, каквито са във връзката и в живота си, се радват на благополучие и дълготрайни връзки.

2. Вие сте най-хубави другари.
Приятелството във връзката е част от рецептата за триумф. То е нужна съставна част наред със половото привличане, доверието, положителната връзка. Романтичната връзка се нуждае от другарство, което да я поддържа.

3. Усещате комфорт, когато сте покрай колегата си.
Спокойствието и комфортът са доста значими стълбове за връзката. Без тях триумфът и дълготрайността ѝ са немислими.

4. Повече си наподобявате, в сравнение с се различавате.
Не е нужно да сте идентични като близнаци. За сполучливата връзка е значимо да се допълвате по най-важните въпроси. Останалите разлики са въпрос на приемане и компромис. А и те са усетът на всяка връзка. Ако сте прекомерно идентични, къде би останала изненадата от реакциите и мислите на другия?

5. Вие сте един тим.
Когато се стига до екипна работа, взимане на значими решения, разискване и решение на проблеми, в случай че не сте един тим, връзката ви ще се разпадне в даден миг. Но в случай че действате като екип, това е значим дирек за вашата връзка.

6. Партньорът ви ви прави по-добър човек, както и вие него.
Щом връзките ви са такива, че всеки изважда най-хубавото от другия, това е превъзходен симптом на една здрава връзка.

7. Поделяте си силите.
Една връзка, в която има делба на силите и систематизиране на уговорките съгласно качествата и гениите на двамата сътрудници, е непоклатима. Ако непрекъснато претегляте дали единият дава повече от другия, това е рецепта за неуспех. Но в случай че знаете мощните си страни и ги употребявате, с цел да движите връзката си напред, тя ще ви се отплати с благополучие и продължителност.

8. Партньорът ви е добър човек.
Добротата не се показва единствено в примирение, вежливост и топлина. Тя е нещо доста повече. Добър човек може да бъде и избухливият, който на пръв взор би бил обезсърчителен и би изплашил мнозина. Но положителният човек даже с избухлив манталитет се разграничава по делата и това какво е подготвен да направи за половинката си. Справедливост, грижа, доверие, надеждност са единствено част от качествата, които има един същински стойностен човек.

9. Имате си доверие.
Доверието е доста значимо за стабилната връзка. То се построява мъчно. На някои хора им би трябвало цялостен живот, с цел да съумеят да се доверят. Други по този начин и не съумяват поради неналичието на чувство за непоклатимост у колегата им. Ако вашият сътрудник е човек, на който можете да се доверите във всеки смисъл, това е доста значимо.

10. Нямате съществени проблеми.
Проблемите са на всички места в живота и връзките. Всеки човек има такива и е обикновено те да се появяват и да съпътстват живота ни. Но когато не са непреодолимо огромни, връзката резервира силата и стабилността си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР