Стабилната монета USDT на Tether се доближава до достигане на

...
Стабилната монета USDT на Tether се доближава до достигане на
Коментари Харесай

Tether наближава $100 милиарда пазарна капитализация след рекордни печалби

Стабилната монета USDT на Tether се приближава до постигане на пазарна капитализация от $100 милиарда след интервал на невиждана доходност за компанията.

Последният финансов доклад на Tether разкрива забележителна облага от $2.85 милиарда за четвъртото тримесечие на 2023 година, което бележи исторически връх за компанията.

Скокът на облагите може да се дължи главно на приходите от лихви от американски държавни скъпи бумаги.

Например Circle, емитентът на USDC, беше обиден от рецесията в районните банки, до момента в който BUSD, стабилната монета на Binance, е подложенa на засилен регулаторен надзор от страна на държавното управление на Съединени американски щати.

Понастоящем USDC съставлява по-малко от една трета от пазарната капитализация на USDT, а BUSD е в развой на разпродажба.

Финансовият доклад на Tether към 1 декември 2023 година сподели, че компанията разполага с $5.4 милиарда непотребни средства, задоволителни за покриване на $4.8 милиарда неизплатени заеми, включени в запасите на USDT.

Освен това все още на писане на публикацията, пазарната капитализация на стабилната монета се равнява на $96,137,162,074.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР