Стабилната монета TrueUSD (TUSD) се отклони от фиксирания си курс

...
Стабилната монета TrueUSD (TUSD) се отклони от фиксирания си курс
Коментари Харесай

Тази стабилна монета загуби фиксацията си към долара – какви са причините?

Стабилната монета TrueUSD (TUSD) се отклони от закрепения си курс ($1) и падна до най-ниското си равнище от $0.995 заради няколко фактора.

Един от значимите фактори беше напускането на Чанпен Джао като основен изпълнителен шеф на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, което докара до обилни разпродажби.

Освен това се разпространиха изказвания, че терористите избират Tron на Джъстин Сън пред Биткойн за улеснение на финансирането на тероризма, което способства за обезценяването на TUSD. Ситуацията се резервира, като сред 27 и 28 ноември цената на TUSD доближи до $0.995.

Все отново все още на писане на публикацията стабилната монета леко възвърне цената си и тя се търгува на равнище към $0.9966

Освен това в отчета в детайли се разказват конфискациите, осъществени от звеното на Националното бюро за битка с финансирането на тероризма на Израел, което е замразило 143 Tron портфейла сред юли 2021 година и октомври 2023 година

В отговор Джъстин Сън отбрани Tron, като акцентира децентрализирания му темперамент, сходен на този на Биткойн и Етериум . Той акцентира уговорката на екипа на Tron за битка с финансирането на тероризма, като в същото време даде приоритет на децентрализацията, сигурността на активите и обезпечаването на бързи, рентабилни и надеждни транзакции.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР