ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (АП) — Във Флорида тази година беше

...
ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (АП) — Във Флорида тази година беше
Коментари Харесай

Едната страна на Флорида е без вода. Другият е бомбардиран с твърде много дъжд

ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (АП) — Във Флорида тази година беше история за два щата във връзка с общите превалявания, като югоизточното крайбрежие беше наводнено от от време на време рекордни превалявания, а огромна част от крайбрежието на Мексиканския залив беше изправено пред суша.

Окръзите нагоре и надолу по западната част на Флорида са под нови ограничавания за потребление на водата, изключително в една област, където равнището на подземните води е паднало толкоз ниско, че кладенците могат да пресъхнат. Сега най-влажният сезон във Флорида завърши до късна пролет.

Това, което се случва във Флорида, може скоро да стане действителност другаде, защото фермерите и жителите от ден на ден би трябвало да се оправят с измененията във времето заради изменението на климата. Това значи по-високи температури през лятото, по-мощни урагани и други по-силни дъждовни стихии и суши през непредвидени сезони.

„ Знаете ли, защото климатът се трансформира, ние ще би трябвало да се приспособяваме към тези крайности “, сподели Дан Дурика, член...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР