ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — Майкъл Андрети се отклони от

...
ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — Майкъл Андрети се отклони от
Коментари Харесай

Андрети е тествал катастрофа с кола от F1 дори след отхвърляне на серията, все още се интересува от NASCAR

ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (AP) — Майкъл Андрети се отклони от разискването на отхвърлянето му от Формула 1 в петък в първото си изявление, откогато европейските серии отхвърлиха молбата му да се причисли към решетката като същински американски тим.

„ Ние сме в развой на правене на неща, тъй че към момента се усещаме доста добре от това, което вършим “, сподели Андрети пред Асошиейтед прес.

Андрети дойде в Санкт Петербург преди надпреварата за разкриване на сезона на IndyCar този уикенд и сподели преди изявлението си, че няма да разисква F1. Серията през януари най-сетне разгласи след шестмесечен обзор на неговата кандидатура, че Андрети и General Motors в границите на тяхната оферта за Cadillac няма да бъдат позволени до F1 - само че това може да се промени през 2028 година, в случай че G General Motors има подготвен мотор.

Отхвърляйки кандидатурата на Andretti, F1 сподели, че не има вяра, че Andretti ще бъде конкурентен отбор; че името Андрети не носи цената на поредицата, която Майкъл Андрети в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР